OM OS

TILBAGE TIL FORSIDE

OM CAMPO GRAFISK

Campo Grafisk er et grafisk hus, der har samlet produktionen under ét tag. Det gør os i stand til at løse dine opgaver yderst effektivt, uden fordyrende led og i en ekstra høj kvalitet, da vi har både fingre og øjne på de fleste opgaver.

Derudover har vi et solidt netværk af meget kompetente samarbejdspartnere i både ind- og udland, som sikrer, at vi kan løse stort set alle opgaver med individuelt tryk uanset materiale.

Hos os får du klare aftaler, der sikrer realistiske forventninger hos alle involverede parter.

Vores faglige stolthed og fleksible produktioner betyder, at vi både kan og vil løse de fleste ­opgaver – selv når planerne skrider.

OM CAMPOFANTEN

Vores særkende, Campofanten, har lånt de bedste træk fra naturens elefanter: Campofanten lever længe og er stor nok til at holde en stabil kurs, men også hurtig til at skifte retning, hvis situationen kræver det.

Campofanten har store ører, så vi bedre kan lytte til vores kunders behov, og så stræber vi mod at blive forbundet med god hukommelse og intelligens, som elefanten bliver det i nogle kulturer. Til trods for vores tema er vi langt fra tunge at danse med.